ΒIΛΕΣ - Βίλες Aeriko στον Λευκάδα, Άγιος Ιωάνης, Ελλάδα

ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Ο εσωτερικός σχεδιασμός απορρέει από την απλότητα της παραδοσιακής ζωής της Λευκάδας. Φυσικά υλικά όπως η πέτρα, το ξύλο, το μάρμαρο και το μέταλλο, χρησιμοποιούνται με εξαιρετική δεξιοτεχνία προσφέροντας τη μοναδικότητα των πολυτελών βιλών. Τα μαρμάρινα μπάνια, τα μασίφ δρύινα δάπεδα,τα χειροποίητα έπιπλα και οι πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες αποτελούν μόνο ένα μέρος των διαθέσιμων παροχών στις βίλες Aeriko.

Οι πολυτελείς βίλες Aeriko στη Λευκάδα διασφαλίζουν την μέγιστη άνεση όλων των επισκεπτών τους. Κάθε κατοικία έχει διακριτό χαρακτήρα και είναι προσεκτικά διακοσμημένη στους δύο ορόφους των 40τμ έκαστος που την αποτελούν. Κατά την είσοδο, ένα ευρύχωρο σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης και μια σύγχρονη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα καλωσορίζουν τον επισκέπτη.

Στον επάνω όροφο της βίλας, βρίσκεται το άνετο κεντρικό όπως και το δευτερεύον υπνοδωμάτιο. Και τα δύο διαθέτουν αναπαυτικά κρεβάτια και ιδιωτικά μπαλκόνια, ενώ κάθε βίλα περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά μπάνια, ένα ανά όροφο για περισσότερη άνεση και ευκολία.
Επιπλέον, ακριβώς έξω από τις μονάδες υπάρχουν καταπράσινοι κήποι, επιπλωμένα αίθρια και βεράντες που οδηγούν στις ιδιωτικές πισίνες του συγκροτήματος. Οι πισίνες είναι κατασκευασμένες ώστε να είναι κατάλληλες τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, καθώς έχουν κλιμακωτό βάθος από 0,90-1,70 μέτρο και φτάνουν τα 4 μέτρα.

Σημαντικά Χαρακτηριστικά

• Δίπλα στη θάλασσα
• Ιδιωτική πισίνα
• Μαγευτική θέα στη θάλασσα
• Δείπνο στο ύπαιθρο
• Ιδιωτικός κήπος
• Πρόσβαση στη θάλασσα

Sister Accommodation

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των άλλων μας Βιλών