ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - Βίλες Aeriko στον Λευκάδα, Άγιος Ιωάνης, Ελλάδα

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η Λευκάδα συγκεντρώνει τέτοια ποικιλία διαφορετικών επιλογών, ώστε ο καθένας βρίσκει πάντα το μέρος και τη δραστηριότητα που του ταιριάζει. Αμέτρητες μοναχικές παραλίες ή παραλίες με την ατμόσφαιρα των beach-bars,παραδοσιακές ψαροταβέρνες, ή εστιατόρια πιο κοσμοπολίτικα, το νησί σίγουρα με κάποιο τρόπο θα σας ικανοποιήσει.

Το Aeriko homes of Distinction βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού, 1,5 χιλ. από το κέντρο της πόλης. Οι βίλες αποτελούν αρχιτεκτονικό στολίδι στο λευκαδίτικο σκηνικό και μοιάζουν σα φυσική προέκταση του τοπίου που τις περιβάλλει. Αρκετοί ανεμόμυλοι στολίζουν την γύρω από το κατάλυμα περιοχή και κάποιοι απ’αυτούς έχουν ανακαινιστεί και λειτουργούν ως bar-restaurants.

Το Aeriko καλεί εκείνους που ασχολούνται με δραστηριότητες όπως wind-surfing και kite-surfing στην αναζήτηση μιας μοναδικής εμπειρίας που προσφέρει η θάλασσα του Αη-Γιάννη στο σπορ αυτό. Κοντά στο κατάλυμα, στα 50 μ, μπορούν να οργανωθούν μαθήματα wind-surfing και kite-surfing από έμπειρους εκπαιδευτές.

Διασχίζοντας την πλωτή γέφυρα βρισκόμαστε κατευθείαν στην ενδοχώρα με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για εξερεύνηση.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ:

Αεροδρόμιο 15χλμ
Στάση Λεοφωρείου 10μ
Παραλία 10μ
Θάλασσα 10μ
Λιμάνι 1.5χλμ
Mini market 300μ
Εστιατόριο 100μ
Πόλη 1.5χλμ

 ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Το συγκρότημα Aeriko Villas βρίσκεται 100 μέτρα από την παραλία του Αγίου Ιωάννη, το καλύτερο σημείο για kite surfing στη Λευκάδα. Ο αέρας είναι θερμικός και κυμαίνεται μεταξύ 10 και 23 κόμβων. Αρχίζει να φυσά από τις 12 το μεσημέρι κάθε μέρα, εκτός από κάποιες σπάνιες μέρες που βρέχει ή έχει συννεφιά.

Sister Accommodation

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των άλλων μας Βιλών