ΛΕΥΚΑΔΑ

Η Λευκάδα, ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, βρίσκεται στο Ιόνιο Πέλαγος. Με εξωτικές παραλίες, εντυπωσιακό τοπίο και γραφικά χωριουδάκια, η Λευκάδα αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογένειες και ρομαντικά ζευγάρια. Το Πόρτο Κατσίκι, οι Εγκρεμνοί, το Κάθισμα και όλες οι παραλίες στη δυτική πλευρά της Λευκάδας ξεχωρίζουν για τα εντυπωσιακά νερά και τη φυσική ομορφιά τους. Τα Σύβοτα, ο Άγιος Νικήτας και η Βασιλική είναι όμορφα παραθαλάσσια χωριουδάκια με παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Η νυχτερινή ζωή στη Λευκάδα είναι ήσυχη. Εκτός από το Νυδρί που έχει ορισμένα νυχτερινά clubs, όλα τα άλλα χωριά της Λευκάδας διαθέτουν ήσυχα μπαράκια για να απολαύσετε το ποτό σας. Αν και η Λευκάδα είναι νησί, μπορείτε να έρθετε οδηγώντας από την ηπειρωτική Ελλάδα καθώς συνδέεται με την Αιτωλοακαρνανία με μικρή γέφυρα. Σε απόσταση 30 λεπτών από την πόλη της Λευκάδας, βρίσκεται επίσης και το μικρό αεροδρόμιο του Ακτίου, το οποίο λειτουργεί μόνο τα καλοκαίρια με πτήσεις charter από την Ευρώπη.ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

Αποστάσεις από αέρος:

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι αυτό του Ακτίου, περίπου 10 λεπτά από την πόλη της Λευκάδας. Υπάρχουν προγραμματισμένες πτήσεις σχεδόν καθημερινά από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Υπάρχουν και καθημερινές πτήσεις charter από ευρωπαϊκές πρωτεύουσες :Αγγλία- Γερμανία- Ολλανδία –Τσεχία κ.α.

Χρήσιμα τηλέφωνα:

Διεθνές Αεροδρόμιο Αθήνας
Ελευθέριος Βενιζέλος: 210 3530000
Olympic air: 210 3550500 σταθερό 8018010101
Αερολιμένας Ακτίου: 26820 26113

Αποστάσεις από ξηράς:

Η Λευκάδα συνδέεται με την ενδοχώρα με πλωτή γέφυρα μήκους 25 μ
Αποστάσεις Αθήνα – Λευκάδα περίπου 390 κμ
Θεσσαλονίκη – Λευκάδα περίπου 420 κμ

Χρήσιμα τηλέφωνα

Κτελ Λευκάδος: 26450 22364 www.ktel.org

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Το συγκρότημα Aeriko Villas βρίσκεται 100 μέτρα από την παραλία του Αγίου Ιωάννη, το καλύτερο σημείο για kite surfing στη Λευκάδα. Ο αέρας είναι θερμικός και κυμαίνεται μεταξύ 10 και 23 κόμβων. Αρχίζει να φυσά από τις 12 το μεσημέρι κάθε μέρα, εκτός από κάποιες σπάνιες μέρες που βρέχει ή έχει συννεφιά.

Sister Accommodation

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των άλλων μας Βιλών